Logotype Logotype
Logotype

Controller

I din roll som controller ansvarar du för löpande analys och framtagande av rapporter avseende företagets finansiella ställning. Du arbetar självständigt med företagets budget och prognoser samt medverkar vid bokslut.

Arbetsuppgifter

I din roll som controller ansvarar du för löpande analys och framtagande av rapporter avseende företagets finansiella ställning. Du arbetar självständigt med företagets budget och prognoser samt medverkar vid bokslut. I din roll medverkar du vid koncernbokslut och annan finansiell koncernrapportering. Vidare är du ekonomifunktionens kontaktperson gentemot produktions- och sälj ledning där du bidrar med analyser och kvalitetssäkring i finansiella frågor.


Kvalifikationer

  • Civilekonom eller motsvarande
  • Minst tre års erfarenhet av arbete på ekonomifunktion, gärna i medelstort eller stort företag och i industriell miljö.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Du har mycket goda kunskaper i office paketet, särskilt Excel.
  • Det är meriterande om du har kunskaper i affärsystemet Monitor.
  • Kunksaper i koncernredovisning är meriterande.

För att trivas i rollen är du en person som motiveras av förbättringsarbete och utveckling av ett företags processer. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter självständigt med en hög kvalitet. Du har mycket god analytisk förmåga, är noggrann, har lätt att samarbeta samt ser helhet och tydliga samband.

Vi erbjuder dig ett utmanande och mycket tillfredsställande arbete som en nyckelperson i vår ekonomifunktion där du blir ingår som en av fyra anställda.


Varaktighet
Tillsvidare
Heltid


Tillträde
Enligt överenskommelse 


Lön
Fast lön. Kollektivavtal finns. 


Ansökan
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten.Vi tar emot ansökan via e-post: anna-karin.eriksson@senseair.com


Kontaktperson:
Linda H Löfstrand, tel. +46 (0) 70 377 57 01,  E-post: linda.hammarstrom.lofstrand@senseair.com

text 2