Logotype

RATTFYLLA OCH PANDEMI - DET NYA NORMALA?

En alkomätare är ett viktigt verktyg för att säkerställa nyktra och säkra arbetsplatser, det räddar liv. Vi ser dock att allt fler kopplar ur sina alkomätare för tillfället på grund av oron kring pandemin och nya hygienrutiner. Det finns flera orsaker, men mycket av de problem som nämns är direkt kopplat till traditionell teknik med munstycke som används för att mäta alkoholen i vår utandning.
WebinarDetail

Vi anser att man skall inte behöva välja mellan personlig säkerhet på grund av risk för smitta framför trafiksäkerhet. Vore det inte skönt att slippa munstycket?

Vi vill uppmärksamma om att det idag finns ett beröringsfritt alternativ. En ny svensk teknik, utvecklad tillsammans med den Amerikanska staten, som inte kräver något munstycke eller beröring. Ingen behöver blåsa hårt eller röra vid enheten, endast scanna och andas ut. Ja, så enkelt är det!

Om du vill veta mer om vad ett beröringsfritt alkolås innebär, då är detta webinar för dig. 

Vi kommer att bl.a. ta upp vilka fördelar som finns med en beröringsfri teknik jämfört med en traditionell teknik med munstycke. Live genomgång och demonstration av våra produkterbjudanden samt visa hur tekniken fungerar. Vi går även igenom möjligheterna att anpassa systemet och komponenterna till dina behov och verksamhet.

Agenda:

  • Vad ett beröringsfritt alkolås innebär
  • Vad riskerna är med dagens traditionella teknik
  • Introducerar systemet Safe Start - ett beröringsfritt alternativ
  • Live demonstration av hur tekniken fungerar
  • Gå igenom grunderna och möjligheterna att anpassa systemet och komponenterna till din verksamhet och behov
  • Frågestund

Välkommen att delta och ställ dina frågor direkt till oss.